Praktisch

Amand’eau bevindt zich in de linker zijvleugel van het huis in de Jan Van Droogenbroeckstraat 51 in 2890 Sint-Amands (Puurs). Je kan gratis parkeren op de openbare weg.

Je kan Amand’eau huren voor minstens twee overnachtingen. Er is plaats voor twee personen.

Op vrijdagavond en zaterdagavond bedraagt de prijs 145 euro per nacht. Op alle andere avonden bedraagt de prijs 110 euro per nacht. Voor verblijven van minstens vier nachten of op feestdagen gelden andere tarieven. Neem contact op voor een voorstel op maat.

Alle prijzen zijn inclusief schoonmaak, bed- en badlinnen, elektriciteits- en waterverbruik. Inchecken kan vanaf 16 uur en uitchecken gebeurt vóór 11 uur. Als er dezelfde dag geen nieuwe gasten komen, laten we je natuurlijk graag nog wat langer genieten.

Amand’eau beschikt over een volledig ingerichte keuken met koelkast, inductiekookplaat, dampkap, spoelbak, vaatwasser, waterkoker, broodrooster, koffiezet Dolce Gusto, servies, bestek, afwasmiddel, handdoeken, …). Vlakbij vind je twee supermarkten (Aldi en Delhaize), een bakker, een broodjeszaak en enkele restaurants.

De slaapkamer en badkamer bevinden zich op de mezzanine en zijn enkel bereikbaar via een relatief smalle en steile wenteltrap. Het bed wordt door ons opgemaakt en we voorzien voor elke gast een grote en een kleine handdoek.

Huisdieren zijn niet toegelaten. Amand’eau is rookvrij en het is verboden om frituur-, gourmet-, fondue-, teppanyaki- of raclettetoestellen te gebruiken.

Info en reservatie: [email protected] of +32 486 06 48 08.